‘ALS JE ZELF GEEN PLAN HEBT
WORD JE ONDERDEEL VAN HET
PLAN VAN EEN ANDER’

IN BEWEGING KUN
JE BETER BIJSTUREN

OVER MIJ

MIJN MISSIE

Jou of je team begeleiden in het proces van ergens van af willen naar focus op zaken die belangrijk voor je zijn. Met elkaar  perspectieven in kaart brengen en twijfels omzetten in duidelijkheid en richting. Het 1ste stapje zetten, in beweging komen, bewuste keuzes maken en een duidelijke strategie volgen. 

Mijn motto’s: Inzicht-.Actie-.Oogsten, ‘Ja maar wat als alles lukt?’  ‘Als je geen deel bent van de oplossing, ben je een deel van het probleem’  en ‘Als je niet in het veld staat, krijg je zeker niet de bal! 

MIJN CV IN HET KORT

BREDE ACHTERGROND
Ik hou van leren en ont-wikkelen: van leraar, salesmanager naar opleider, teamcoach, trainer en coach. Mijn ervaring in verschillende disciplines bij bedrijven en in het onderwijs, hebben mij een brede blik op ontwikkelen en veranderen opgeleverd. Vraagstukken benader ik vanuit een meerzijdig perspectief altijd met oog voor het individu in de context. 

De opleidingen die ik heb gevolgd passen bij mijn drive om anderen in hun ontwikkeling optimaal te kunnen faciliteren. Vanuit mijn bedrijf Kloos Coaching & Training kan ik mijn inhoudelijke expertise en jarenlange ervaring op het gebied van communicatie, samenwerking, veranderkunde, stress-/ en energiemanagement delen met zoveel mogelijk mensen.

TYPISCH ELLEN

 • Ruimtegevend & Richtinggevend
 • Aandachtig & Enthousiasmerend
 • Progressie gericht & Waarderend
 • Krachtig & Stoer 
 • Nieuwsgierig & Warm
 • Strategisch & Praktisch
 • Verbindend & Open

EN OOK

 • Stelt vragen waar Google het antwoord niet op weet 
 • Is dol op pure chocola met een espresso
 • Leert iedere dag iets
 • Houdt van koken 
 • Heeft oog voor het menselijke en zakelijke aspect 
 • Traint voor haar 6de halve marathon van Egmond 
 • Weet snel een veilige en plezierige setting te creëeren