Als je geen plan hebt, wordt je geleefd

door de plannen van een ander

IN BEWEGING KUN
JE BETER BIJSTUREN

ELLEN KLOOS

MIJN MISSIE

Ik hou van mijn zinvolle werk om jou of je team te begeleiden van A naar B. Het is mijn missie om deze verandering optimaal te faciliteren waarbij deze Omdenken quote goed past: ‘Ja-maar, wat als alles lukt?’ 

Met elkaar verschillende perspectieven onderzoeken en mogelijke twijfels om te zetten in richting. Door mijn coaching of training ga je iets laten, doen of nooit meer vergeten. 

MIJN CV IN HET KORT

Ik hou ervan mezelf te ontwikkelen: van juf, sales & accountmanager, sparring partner naar ondernemer, opleider, trainer en coach. Op het moment dat ik boventallig werd bij een Amerikaanse werkgever werd ik geconfronteerd met mezelf. Er was een beslissing voor mìj genomen en dat was ik niet gewend. Achteraf gezien een lucky thing dat me dit was overkomen. Voor mij de uitdaging weer zelf achter het stuur te gaan zitten op zoek naar mijn volgende werkplek. 

Oude liefde roest niet en de switch terug naar het onderwijs was gemaakt. Ik hou van betekenisvol werken met mensen; van volwassenen tot kinderen. Als herintredende juf voelde ik me weer een beginneling die al struikelend en fouten makend richting vakbekwaam. Momenten van vallen en opstaan; soms met paniek of stress. En altijd de keuze; geef ik op of ga ik door. Ten einde de ander goed te begrijpen en te ‘verstaan’. Aansluiten zodat die kan excelleren en zich vol vertrouwen laat leiden. En of je daar meer of minder in slaagt laat de ander je snel genoeg weten (als je goed kijkt en luistert). 

Naast het lesgeven ben ik omgeschoold naar ondernemer, trainer en coach. Vanuit mijn bedrijf heb ik de mogelijkheid om mijn kennis en ervaring te combineren op het gebied van communicatie, veranderkunde, stress, burn-out en energiemanagement en met zoveel mogelijk mensen te delen. 

WIE BEN IK NOG MEER

 • Heb Pippi’s motto: ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan
 • Gaf de gouden tip bij het opsporen van bankovervallers
 • Samenwonend, trotse moeder van 3 kinderen
 • Smul van kunnen aanscherpen, leren en ontwikkelen
 • Loop om de 5 jaar de halve marathon van Egmond
 • Hou van mensen kijken in de trein
 • Wil in een ander leven DJ zijn 
 • Dol op een pure chocolade met een espresso

EN VERDER

 • Verbindend, open, enthousiasmerend
 • Progressiegericht, waarderend, inspirerend
 • Nieuwsgierig, leergierig, snel denkend
 • Praktisch, laagdrempelig, kwaliteitsgericht
 • Stel vragen waar Google het antwoord niet op weet
 • Hou van anders kijken, denken en doen
 • Combineer het menselijke en zakelijke aspect op een prettige wijze 
 • Creëer snel een veilige en plezierige sfeer 

Mail, app of bel me voor een vrijblijvende kennismaking.

Zet nu de eerste stap,
de rest doen we samen!