Anders kijken, anders denken en anders doen

STRESS COACHING
MEER RUST & ENERGIE

Veel mensen ervaren weleens stress. Stress is fantastisch maar niet altijd. Het is de motor die ons gaande houdt on er steeds een schepje bovenop te doen of door te gaan op wilskracht. Daardoor kun je veel aan, daar mag je op vertrouwen.

Heb je regelmatig een opgejaagd gevoel, moeite met inslapen of word je te vroeg wakker? Is je hoofd vol, mis je scherpte en laat je steken vallen? Dit zijn enkele voorspelbare symptomen van stress. Als dit te lang doorgaat word je kwetsbaar voor overspannenheid, burn-out en uitval. Misschien ga je je eigen grenzen ongemerkt steeds meer voorbij.

Langdurige stress en overbelasting put je uit. Je krijgt fysieke en mentale klachten en verandering in emotie en gedrag. Herstellen van stress is van belang. Je energie beter managen en evenwicht tussen in- en ontspanning bewaren.

HOE ONTSTAAT BURN-OUT?

Dit filmpje van het CSR centrum legt heel duidelijk uit wat de negatieve gevolgen van overmatige stress zijn. Hoe een burn-out ontstaat en dat het vooral een fysiek probleem is in plaats van een psychisch probleem.

 

EN HOE HERSTEL JE ERVAN?

En je wil natuurlijk graag herstellen als het dan toch zo ver is gekomen. Wat moet je doen als je burn-out bent? Zo goed mogelijk luisteren naar je vermoeidheid en echt rust nemen.

 

HOE ZIET EEN STRESS & BURN-OUT HERSTEL TRAJECT ERUIT?

  1. Intakegesprek
  2. Invullen online CSR® stressvragenlijst (nulmeting) & ACT® persoonlijkheidsmeting
  3. Persoonlijk plan van aanpak gericht op herstel, energieopbouw, fit worden en blijven
  4. Uitgebreide terugkoppeling van de CSR® stressvragenlijst (nulmeting) & ACT® persoonlijkheidsmeting
  5. Zeven vervolg coach gesprekken 
  6. Invullen twee vervolg CSR® stress vragenlijst (tussenmeting & eindmeting)
  7. Begeleiding bij re-ïntegratie (optioneel)

VAN INZICHT NAAR UITZICHT
ENERGIE DOSERING
BALANS (HER)VINDEN IN LEEFSTIJL