IN BEWEGING KUN JE BETER BIJSTUREN

 

 

ANDERS KIJKEN, ANDERS DENKEN, ANDERS DOEN!

COACHING & ACT 

Zou je graag afwillen van energie verlies, stress triggers, gevoel van ‘overleven’ of het even ‘niet weten’ welke richting je moet kiezen? Samen op zoek naar alle kleine signalen van hoop en vooruitgang. Vanuit deze positieve spiraal van denken, voelen en doen kleine stapjes te zetten die leiden tot de gewenste situatie. Vaak zijn 4 tot 6 gesprekken voldoende om ‘het juiste spoor’ (terug) te vinden richting lonkend perspectief.

ACT Persoonlijkheidsmeting (Analytical Competence Tool)

De ACT® persoonlijkheidsmeting is een slimme innovatieve on-line methodiek die op heldere wijze antwoord geeft op vragen als: 
– Welke kwaliteiten bezit ik van nature en welke niet?
– Benut ik al mijn kwaliteiten in mijn huidige functie?
– Op welke manier neem ik beslissingen?
– Hoe reageer ik als ik druk ervaar? En hoe komt het dat ik zo reageer?
– Hoe kan ik meer energie halen uit mijn werk-dag?
– Ben ik een natuurlijke leider?
– Hoe ga ik om met weerstand van buiten of van binnen?
– Hoe kan ik effectiever communiceren?

De meting duurt slechts 15 minuten waarvoor je een link in je mailbox ontvangt. Er wordt gebruik gemaakt van woord én beeld; een unieke combinatie voor een persoonlijkheidsmeting. De beelden geven namelijk informatie over jouw onbewuste.

Ken je de metafoor van de ijsberg? 
Boven de waterlijn
zie je alle zichtbare aspecten van de mens: kennis, vaardigheden en gedrag. Onder de waterlijn zitten je normen en waarden en overtuigingen. De manieren waarop je naar jezelf en naar de wereld kijkt. Weer een laag dieper kom je bij je persoonlijke eigenschappen en drijfveren terecht. 

Wil je iets veranderen dan stop je vaak energie in het ontwikkelen van kennis en vaardigheden; vaak vrij makkelijk te ontwikkelen. Op zich belangrijk, maar voor een dieper gaande verandering volstaat het niet om het daarbij te laten. Dat komt doordat gedrag onbewust wordt aan-gestuurd door de aspecten die onder water zitten.

Weet jij wat er onder jouw ijsberg speelt?
Antwoord krijgen op de vraag ‘Wat maakt dat ik doe zoals ik doe? Ontdek welke drijfveren, aangeboren, aangeleerde en energie vretende kwaliteiten jouw gedrag aansturen. En hoe dat jouw dagelijks leven beperkt, bekrachtigt en bepaalt.